Чи можна збити заздалегідь білки

В алюмінієвому посуді збивати білки не можна, інакше вони забарвляться. Найкраще збиваються білки кімнатної температури, але відокремити білки і жовтки простіше в холодних яйцях. Тому рекомендується спочатку дістати яйця з холодильника, відокремити білок і залишити його нагріватися до кімнатної температури.23 серп. 2022 р.

Відокремлюючи білки від жовтків, стежте за тим, щоб жовток НЕ розтікся і його частинки не потрапили в білок. Білків повинно бути небагато, щоб вінчик не поринав в них повністю, інакше аерація буде неможлива, і білки не зіб'ються. Чим більше білків ви використовуєте, тим тривалішим має бути збивання на кожному етапі.

Посуд має величезне значення і шеф-кухарі рекомендують збивати білки в мисці зі скла, кераміки, емалі або нержавіючої сталі. Миска повинна бути глибока, щоб піна помістилася. А ще – миска повинна бути чиста і суха. Досить однієї краплі води, щоб білки не збилися.

Увімкніть розігріватися духовку до 100 градусів та відділіть жовтки від білків. Зважте білки, нам потрібно 80 г, перелийте їх в ємність для збивання. Спочатку нам потрібно їх перемішати, тому увімкніть найменшу швидкість та перемішуйте 2 хвилини. Далі увімкніть середню швидкість і збивайте 10 хвилин до м'яких піків.

Господині придумали гарний лайфхак, як добре збити яйця без міксера – потрібно всього дві виделки. З'єднайте виделки так, щоб зубці перетнулись між собою (як на фото), почніть збивати за принципом вінчика, тримаючись за ручки виделок. До речі, цей лайфхак такий же ефективний, як використання вінчика.

Збивати білок міксером спочатку на маленькій швидкості, потім на великій. В процесі збивання всипати в білок пудру і лимонну кислоту. Збивати поки маса стане однорідною, гладкою і блискучою. Глазур потрібно нанести на паску відразу, поки вона не засохла.





Секрети правильного збивання білків та їх використання. Яєчні білки – найбільш простий і видатковий варіант для приготування тістечок, кремів, десертів, глазурі. Збиті білки потрібні для …