Після того, як готовий бісквіт остудився, його можна загорнути в харчову плівку і відправити в холодильник на ніч. Таким чином волога всередині бісквіта рівномірно розподілиться, бісквіт не буде кришитися, його можна буде розрізати на кілька коржів, і смак його стане набагато кращим.
Терміни зберігання бісквітів за різних умов: – без холодильника, за кімнатної температури, бісквіт слід зберігати близько 3 днів; – зберігання в холодильнику за температури +4°С – не більше 5 днів; – бісквітний торт, залежно від начинки, може зберігатися близько 3 днів.
Після того, як бісквіт повністю охолов, його необхідно загорнути в харчову плівку і прибрати в холодильник.
- Потрібно витримати його в холодильнику 8-12 годин.
- Для того, щоб розрізати бісквіт можна використовувати спеціальний ніж-струну, волосінь або довгий зубчастий ніж.