Лінолева кислота міститься в основному в соняшниковій, лляній та кукурудзяній олії.
Найбільший зміст лінолевої кислоти (Омега-6) зазначено у соняшниковій (60 %), соєвій (48,98 %), гірчичній (34,54 %) оліях, найменша – у олії какао (2,5%). Одним з основних представників Омега-9 є олеїнова кислота.
Продукти, що містять лінолеву кислоту
- сафлорова олія – 56-84%
- горіхове масло – 58-78%
- макова олія – 60-71%
- соняшникова олія – 46-72%
- кукурудзяна олія – 41-48%
- соєва олія – 44-60%
- бавовняна олія – 42-44%
- олія насіння гарбуза – 23-51%
Крім того, оливкова олія містить 55-83% олеїнової кислоти7-20% пальмітинової кислоти, 3-21 % лінолевої кислоти0-5% стеаринової кислоти і 0-4% пальмітолеїнової кислоти.