Як приготувати
- Моркву та цибулю очищаємо, миємо. …
- Промиваємо м'якоть свинини. …
- Наливаємо в чашу мультиварки олію. …
- Додаємо цибулю та моркву, обсмажуємо ще 2 хвилини, періодично перемішуючи.
- Додаємо томатну пасту, перемішуємо та вимикаємо режим "Випічка".
- Очищаємо картоплю, миємо, нарізаємо брусочками.
Які програми є в мультиварці?
- "Крупа". У різних виробників режим може називатися Гречка, Рис або Експрес-варіння. …
- "Молочна каша", або просто "Каша". Готує їжу за температури близько 95 °C. …
- "Плов". …
- «Гасіння». …
- "Випічка". …
- "Варка на пару".
Точніше, механічна дія. Загорніть шматок м'яса у поліетиленовий пакет і добре пройдіться по ньому з двох боків молотком. Після відбиття навіть найстаріше м'ясо стане м'якше та ніжніше. Якщо відбивні – не ваш коник, а влаштувати невдале м'ясо кудись треба, прокрутіть його в м'ясорубці.