Як приготувати варену капусту?

Як приготувати

  1. Моркву та цибулю очищаємо, миємо. …
  2. Промиваємо м'якоть свинини. …
  3. Наливаємо в чашу мультиварки олію. …
  4. Додаємо цибулю та моркву, обсмажуємо ще 2 хвилини, періодично перемішуючи.
  5. Додаємо томатну пасту, перемішуємо та вимикаємо режим "Випічка".
  6. Очищаємо картоплю, миємо, нарізаємо брусочками.

Які програми є в мультиварці?

  1. "Крупа". У різних виробників режим може називатися Гречка, Рис або Експрес-варіння. …
  2. "Молочна каша", або просто "Каша". Готує їжу за температури близько 95 °C. …
  3. "Плов". …
  4. «Гасіння». …
  5. "Випічка". …
  6. "Варка на пару".

Точніше, механічна дія. Загорніть шматок м'яса у поліетиленовий пакет і добре пройдіться по ньому з двох боків молотком. Після відбиття навіть найстаріше м'ясо стане м'якше та ніжніше. Якщо відбивні – не ваш коник, а влаштувати невдале м'ясо кудись треба, прокрутіть його в м'ясорубці.