Як швидко збити яйця з цукром?

Починаємо збивати повільно, поступово збиваючи до піків. Потім поступово додаємо цукор (по 1-2 ч. л.), а ще краще – цукрову пудру, тому що вона краще розчиняється і швидше виходить потрібний стан білків: щільна, стійка, блискуча маса, яку можна використовувати для випічки або прикраси випічки.Sep 12, 2021

Як збити яйця в піну покрокова інструкція з фото

  1. Крок 1. …
  2. Яйця розбити і викласти в ківш.
  3. На низьких оборотах починайте збивати яйця. …
  4. Збільште швидкість збивання. …
  5. Увімкніть максимальну швидкість і збийте яйця ще 1 хвилину. …
  6. Збиті яйця готові на роботу.

Для того щоб ідеально збити яйця без міксера або віночка, знадобляться дві звичайні виделки. Їх потрібно з'єднати так, щоб зубці перетнулися між собою (див. фото). У такому положенні, тримаючи за обидві ручки, збити яйця.

Чому не збиваються білки із цукром? Найчастіші помилки – занадто швидке з'єднання білків з цукром та його надмірно великі кристали. Кулінарний експерт Данило Альфаро нагадує, що цукор треба класти по ложці з краю миски, не зупиняючи збивання. Брати краще цукор дуже дрібний або у вигляді пудри.