Як зберігати готові топери із цукрового паперу

Зберігати при температурі не вище 25 ° С і відносній вологості повітря не більше 75%. Термін придатності: 24 місяці.

Зберігати цукрову картинку потрібно в сухому теплому місці далеко від вологи та сонця. Картинку не можна перегинати чи м'яти. Термін придатності такої картинки до півроку, але оптимально її використовувати у перші 2-3 тижні.

Зберігати їстівні картинки слід в темному, сухому і прохолодному приміщенні з температурою не вище 25 градусів. Не слід допускати потрапляння на них прямих сонячних променів. Варто визнати, що вафельний папір краще переносить спеку і холод.

Умови зберігання цукрового паперу: Зберігати в упаковуванні, в якій отримали. У холодильнику зберігати НЕ МОЖНА! Зберігати при кімнатній температурі, оберігати від пересихання, уникати перепадів температури (конденсат дуже небезпечний!), уникати потрапляння прямих сонячних променів.

Як правильно зберігати цукор Ідеальне місце зберігання – темна шафа або суха комора; Продукти з різким запахом краще зберігати якомога далі від цукру; Рівень вологості не повинен перевищувати 70%, інакше цукор може затвердіти; Цукор-рафінад може витримати вологість до 75%, але не більше.

Оптимальна температура зберігання офісної паперової продукції, упакованої в картонні пачки – від -15°C до -25°C. Якщо йдеться про крейдований папір, який транспортується стопами, покладеними в транспортні пакети, температура становить від +5°C до +25°C. Вологість повітря у приміщенні 40-75%.





Як зберігати топпери із цукрового паперу? Як правило, топери виготовляються з мастики, після чого на неї накладається цукрова печатка.