Яка має бути температура в йогуртниці?

Йогуртниця стане марною, сметана, наприклад, готується при температурі 36 градусів. Оптимальна температура для приготування йогурту 38-42 градусів.Oct 11, 2017

42° В інструкції з приготування закваски для йогурту вказано, що оптимальний режим приготування – 38-42°С.

Пристрій йогуртниці досить просте, ось така "каструлька", яка має підтримувати певну температуру 40 градусів, але при цьому в ній немає термореле.

Йогурт виходить «слизьким»? Потрапляючи в некомфортне середовище, занадто холодне або гаряче, або при різких перепадах температури, бактерії починають "захищатися". Вони виробляють слизові речовини, полісахариди. Завдяки цим слизовим речовин консистенція йогурту ставати більш тягучоюнавіть слизової.